Tidlösa accessoarer

silverörhängenDet är inte helt enkelt att hitta accessoarer som klarar av allt följa de ständigt skiftande trenderna. För mig är ledordet för mina inköp ”stilrent”, då accessoarer av denna typ har en bättre förmåga att kunna rida på samtliga trender.

Hattar

Jag vill inleda med ett varningens finger. Hattar är inte att leka med. Antingen så fungerar de eller så gör de det inte! Därför rekommenderar jag att fundera över ditt hattinköp noga och helst även att du ber en eller ett par vänner med bra koll hjälpa till att avgöra om hatten fungerar för dig eller inte. Förutom den stilmässiga approachen så krävs det även att den sitter rätt på huvudet, och av någon outgrundlig anledning så brukar detta vara väldigt svårt när det kommer till hattar. Hittar du dock en hatt som fungerar är det ett ovärderligt tillskott i din garderob och något du ska vara extremt rädd om. Satsa på en hatt i klassisk utformning som bör klara sig bra i denna ständigt skiftande modevärld. Jag känner att jag gärna tipsar om Marikasmith.se där du kan hitta en unik och tidlös hatt, passande för någon utav våra fyra årstider.

Smycken

Stilrena silversmycken är enligt mig så tidlöst som det blir. Det finns heller ingenting som silver egentligen inte passar till när det kommer till att matcha dina smycken mot resten av din outfit. I mitt tycke är guld, om än fint till vissa kreationer, betydligt vräkigare rent generellt och jag kommer ofta på mig själv att inte direkt lockas av den skönhet som många andra upplever sett till detta exklusiva material. Vitt guld är dock en annan femma, men här kan jag till viss del tycka att det då går minst lika bra med vanligt silver, eller håller ni inte med mig? På Milasilver.se hittar ni massvis med stilrena silversmycken att vältra i. Mycket är i egen design men de har även ett utbud av speciellt utvalda varumärken.

Handväskor

Här har du faktiskt tur. Handväskor har en tendens att klara modeskiftningarna bättre än många andra accessoarer. Såklart handlar det även om vad du valt att lägga dina pengar på, men om jag ska komma med en enda rekommendation så är det att köpa en väska från något utav de klassiska märkena som Gucci, Loius Vuitton eller möjligtvis Chanel. Jag är dock medveten om att du inte klickar hem en sådan väska alltför enkelt, eftersom de helt enkelt är väldigt dyra, men de går faktiskt att hitta undangömda skatter om man är beredd att leta runt lite grann. som ett exempel hittade jag många snygga och billiga Chanel-väskor när jag kikade runt på Allaannonser.nu.

Sjalar och halsdukar

Sjalar och halsdukar är accessoarer som är väldigt tacksamma att dekorera sin outfit med, en sjal eller en halsduk kan få den tråkigaste vinterkappan att lysa upp. Sjalar är också effektiva om man har en blus eller liknande med ett generöst dekolletage som man kanske vill dölja lite grann. Det bästa med halsdukar och sjalar är att de oftast inte behöver kosta så mycket. Det är inte alls ovanligt att man hittar trendriktiga halsdukar för under trehundra kronor på de konventionella butikerna, vilket är tacksamt eftersom att vi alla vet att trender kan skifta väldigt snabbt. En sjal passar till de flesta plagg, kavaj, skjorta, klänning, tröja och blus och sjalar och halsdukar hittar du bland accessoarerna i de flesta klädbutiker.

Solglasögon

Nu är sommaren här och det gäller att skydda sina ögon för det starka solljuset. Har man vanliga glasögon så kan optikerna i dag beställa solglas med samma styrka som du har på dina vanliga glasögon, då gäller det bara för dig att hitta ett par snygga bågar som du kan tänka dig att ha så monterar optikern in solglasen i de bågarna du valt. Men har du inte de problemen så finns det en uppsjö av solglasögon på såväl bensinmackarna som hos optikern och allt däremellan som klädbutiker och matbutiker med mera. Solglasögon kan man nästan hitta överallt och de kan verkligen variera i pris. Märkesglasögonen säljs nästan uteslutande hos de olika glasögon/optiker kedjorna och butikerna. Men i de konventionella butikerna och på bensinmackarna kan du också hitta riktigt snygga solglasögon för en väldigt skälig summa, solglasögon är verkligen en karakteristisk accessoar som finns i så många former och färger att de passar alla.