En ny tid gryr men stressa inte

Våren är här och förberedelserna i naturen har äntligen startat. Du som älskar att vara utomhus så är det en magisk tid på året. För många består lyckan av att vila i en hängmatta med en korsordsbok eller en spännande deckare.

Bli en stolt odlare

När du har slappat klart och din energi kommer tillbaka och kreativiteten börjar flöda så använd den till att plantera. Många plantor går utmärkt att odla på balkong om du saknar en trädgård. Prova salladsärtor och dill som du kan skörda i juni men också robusta betor som passar i en höstgryta. Inget äts med mer stolthet än det du odlat själv.

Grillning, ny klänning och ett par svarta träskor

Ibland är det de små sakerna som förgyller tillvaron. Foppatofflor i all ära men känslan av att kliva i ett par trätofflor och gå fram över gräsmattan en tidig sommarmorgon slår det mesta. Hittar du inte dina trätofflor? Ingen fara, dessa gamla klassiker är på modet igen och du kan enkelt få hem dem via en onlinebutik, gå in och beställ på nätet.

Ofta går modet i cykler och varje år kan man glädjas över hur vissa modeplagg kommer tillbaka. Sommarens mode är spretigt, naken hud blandas med ränder, glitter och paljetter. Årets mode erbjuder något för alla.