Fyll på ditt smyckesskrin

Finns det något som piggar upp vårlooken lika mycket som ett par nya smycken? Visst gör det väldigt stor skillnad med fina smycken för att lyfta en look. Inför varje säsong bör du se över ditt smyckesskrin, det som du har tröttnat på kan du sälja och därefter fylla på med nytt och fräscht. Det finns ett snyggt utbud på nätet, här är det viktigaste att tänka på inför inköpen.

Vilka färger som passar

Fundera på vilka färger på smycken som du trivs i. Det behöver inte ha med din hud och hårfärg att göra men det kan guida dig på vägen, undersök därför vilka färger du passar bäst i. Vissa personer trivs bäst i guld, en del i silver och andra i stenar.

Läs på om säsongens trender

Självklart behöver man inte följa trenderna slaviskt men att undersöka trenderna är ett enkelt sätt att bli inspirerad. Vårens trender kan verka dyra men det går att hitta billigare varianter på nätet. Har du tur kanske det finns något riktigt roligt smycke sedan tidigare i smyckeskrinet som du kan börja återanvända igen. Våga testa dig fram, huvudsaken är att du känner dig bekväm i smyckena inför vårens möten.